Vitalis Berckelhof, Dagbesteding

Bent u zorgzaam en werkt u graag met ouderen? Wilt u graag iets betekenen voor ouderen? Bent u graag bezig en houdt u van gezelligheid?

Dan bent u de vrijwilliger die wij zoeken!

Vitalis Berckelhof biedt dagbesteding voor oudren uit de wijk en woonachtig in Berckelhof. Het doel van de dagverzorging is om de ouderen een gestructureerde dagbesteding te bieden zodat man langer thuis kan blijven en de mantelzorg gedeeltelijk ontlast wordt.

In een gezellige en sfeervolle ruimte worden de klanten in de ochtend ontvangen met koffie/thee en een praatje.  Hierna wordt een activiteit geboden (zoals, beweegsctiviteit, creatief, muzikaal, koken/bakken, huishoudelijk, gesprekken, speloefeningen, themaactiviteiten).
In de middag wordt er samen gegeten en is er hierna een moment om te rusten en voor koffie en thee. in de middag is er weer een activiteit en rond 15.45u gaat iedereen weer naar huis.
 
Op de dagbesteding is altijd een beroepskracht aanwezig die onder anderen verantwoordelijk is voor het dagprogramma, de klanten en de zorgtaken.
Als vrijwilliger ondersteunt u (samen met andere vrijwilligers en/of stagiaires) de medewerker op de dagbesteding.
U helpt mee met het halen en brengen van cliënten, de koffie en thee, maaltijd e.d., uitvoeren en eventueel voorbereiden van activiteiten. Bij deze taken behoren ook huishoudelijk taken zoals het schoonhouden van tafel, keuken en het inruimen van de vaatwasser. Wij stimuleren de klanten zoveel mogelijk om hierbij te helpen zodat ze deze handelingen blijven oefenen endaarmee de zelfredzaamheid te behouden.
 
Wij zijn op verschillende dagdelen en dagen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.
Spreekt deze vacature u aan, neem dan contact op voor meer informatie.
 

Wij bieden:

  • WA-verzekering
  • Onkostenvergoeding
  • Workshops
  • Jaarlijks vrijwilligersdiner

Wij vragen:

  • VOG  (Verklaring omtrent Gedrag)
  • Affiniteit met ouderen

Voor meer informatie of een gesprek kunt u contact opnemen met:

Jessica Kwanten, coördinator vrijwilligerswerk Vitalis Berckelhof

  call20 06-22375007   email20 j.kwanten@vitalisgroep.nl

SOLLICITEER DIRECT Ga terug naar het overzicht