Vitalis Woonzorg Groep

vrijwilliger voor halen en brengen van bewoners (Vitalis 't Lint)

Voor de locatie 't Lint zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een aantal bewoners van en naar het koffie uurtje / activiteit willen brengen in het nabijgelegen Kortonjo. Werktijden zijn van 09.30 u - 12.00 u. Voor bewoners is dit dé manier om sociale contacten te maken en te onderhouden. In een groep van 2 á 3 vrijwilliger breng je de bewoners naar de ontmoetingsruimte en drinkt samen met hen een kopje koffie en maakt een praatje.  Wij zijn m.n. op zoek naar vrijwilligers voor de maandag, donderdag en vrijdag. Vrijwilligers zijn onmisbaarin het dagelijkse leven van veel ouderen, zij brengen dat stukje extra waaraan veel behoefte is.

Wij bieden onze vrijwilligers een onkostenvergoeding, attentiebeleid, een wa-ongevallenverzekering, scholingsmogelijkheden en werk wat ertoe doet. Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (de kosten worden door ons vergoedt).

Voor vragen omtrent over deze vacature of over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in het algemeen binnen Vitalis kunt u contact opnemen met Frans Offermans, coördinator vrijwilligerswerk. 06-23613898

SOLLICITEER DIRECT Ga terug naar het overzicht