Open dag Hospice Wissehaege zaterdag 13 oktober

Open dag Hospice Wissehaege zaterdag 13 oktober

09-10-2018

U bent van harte welkom om Hospice Wissehaege op zaterdag 13 oktober tussen 14.00 - 16.00 uur te bezoeken. De koffie staat klaar u kunt een kijkje nemen in de familiekamer en medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Al tien jaar biedt het hospice in Wissehaege  zorg aan mensen voor wie genezing niet meer mogelijk is. Een zorgomgeving gericht op aandacht, comfort en geborgenheid. Doodgaan is ver weg maar kan plotseling heel dichtbij zijn. We proberen er in het dagelijks leven met een boog omheen te lopen maar het is er soms ineens. Loop er niet omheen maar ga het aan en kom eens binnen!

Onderdeel van een groter geheel
Onze kleinschalige hospice beschikt over 6 appartementen rustig gelegen in de groene omgeving van de Genneper parken in Eindhoven. U kunt gebruik maken van de ruime faciliteiten op Wissehaege, zoals een restaurant, winkeltje, stilteruimte. Het hospice heeft een palliatief geschoold team dat 7x 24 uur dichtbij is. De vaste medewerkers werken samen met de behandelaars en specialisten uit het verpleeghuis Wissehaege, waar het hospice organisatorisch een onderdeel van is. Hospice Wissehaege is onderdeel van het Netwerk Palliatieve zorg waar hospices en palliatieve (verzachtende zorg) afdelingen zijn aangesloten.
 
Vooraf al meer informatie?
Kijk eens op www.vitalisgroep.nl of neem contact op met de zorgadviseurs van het klantencentrum via tel. 040 - 220 22 02 of info@vitalis-intensievezorg.nl
Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis