Rollende Glowdagen groot succes

Rollende Glowdagen groot succes

15-11-2017

Voor het eerst dit jaar heeft de Glow organisatie twee dagen lang een verkorte route uitgezet voor ouderen en rolstoel afhankelijke bewoners. Het startpunt lag bij de locatie Vonderhof en bij Dommelhoef.

Het dynamisch stadsverpleeghuis Vitalis Vonderhof presenteerde zich zowel op maandag als op dinsdag op luchtige wijze. Magische luchtbellen kwamen aanrollen van 4 verdiepingen hoog en via de lichtstralen verdwenen ze weer in de nacht. Vonderhof leek een grote zeepbubbel.

Vanuit de andere Vitalis locaties Peppelrode en Wissehaege kwamen verpleeghuis bewoners om samen te genieten van dit lichtspektakel. Dankzij de inzet van Philips Lighting  en UPS konden we rekenen op in totaal 200 vrijwilligers die deze ouderen hebben begeleid gedurende de 2 km. lange route. Ook de vaste vrijwilligers van Vonderhof waren paraat en met ondersteuning van de activiteitenbegeleiders hebben tientallen ouderen kunnen genieten van een fantastische avond!

In Vonderhof werden de deelnemers gastvrij ontvangen. In dit kleine verpleeghuis verzamelden ongeveer 300 vrijwilligers en bewoners in goede harmonie en met een lach op het gezicht.

Reactie van een van de oudere deelnemers: “Dit is onze stad maar hoe lang is het geleden dat ik er zo dichtbij ben geweest”.  Een mooier ‘Dank je wel” voor alle vrijwilligers kan er niet zijn. Een advies voor de Glow organisatie: Volgend jaar weer ‘Rollende Glow-dagen’. Ze waren de moeite waard.!

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis