Internationale Swimming WorldCup 11/12 augustus '17

Internationale Swimming WorldCup 11/12 augustus '17

07-09-2017

Bewoners van Wissehaege ‘naaste buren’ van het Pieter van den Hoogenband zwembad werden uitgenodigd voor de Swimming World Cup. Vijf bewoners en begeleiders maakten gebruik van deze uitnodiging “We wonen er tegenover, maar hebben het zwembad nog nooit van de binnenkant gezien’

“De dagen in Wissehaege zijn op zich elke dag hetzelfde, ware het niet dat er veel activiteiten door de afdeling activiteitenbegeleiding worden aangeboden, variërend van bingomiddag tot luisteren naar klassieke muziek inclusief uitleg en toelichting. Ik maak daar ruimschoots gebruik van.

Zelfs in de vakantieperiode werd er een alternatief programma aangeboden met als hoogtepunt een bezoek aan de ‘series voor de internationale swimming worldcup’. In een stoet van 5 rolstoelers en 5 duwers werden we over de blauwe loper naar de VIP-tribune geduwd. In een disco-sfeer (muziek-licht) werden de verschillende individuele nummers voor dames en heren gezwommen. We weten nu dus ook dat wisselslag in het Engels ‘medley’ heet en dat de verschillende slagen in een vaste volgorde moeten worden gezwommen. Heb je daar iets aan om dat te weten? Nou nee. Voordat je de naam Ranomi Kromowidjojo uit je geheugen hebt opgediept, is ze al aan de overkant van het bad!”
Verslag van de heer Van de Velde, woonachtig app. 329 in Wissehaege.

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis