Bewoners Wissehaege naar kerstmarkt D?_sseldorf

Bewoners Wissehaege naar kerstmarkt D?_sseldorf

16-12-2014

Bij Holland Food Service kon je meedoen aan een prijsvraag. Waarmee je een geheel verzorgde dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf kon winnen. Je hoefde alleen maar de naam van de instelling en een telefoonnummer in te vullen. Hoe makkelijk kan het zijn, dacht de pg afdeling van Vitalis Wissehaege. En wat fantastisch dat ze de prijsvraag uiteindelijk ook wonnen!

Op woensdag 30 nov was het zover. De bewoners en begeleiding moesten vroeg uit de veren om de tocht naar Wijchen te maken. Daar stapten ze om 9.00 uur over op de bus naar Düsseldorf. Tijdens de tocht werden de prijswinnaars getrakteerd op koffie/thee en warme muffins. Hier werd zichtbaar van genoten, de sfeer zat er gelijk goed in.

Het bezoeken van de kraampjes op de kerstmarkt werd afgewisseld met een drankje en een hapje in typisch Duitse gelegenheden. Dat was af en toe echt nodig, want het was koud in Düsseldorf. Gelukkig was iedereen ook warm aangekleed. Om 20.30 uur kwam iedereen weer op Vitalis Wissehaege aan. Onze bewoners waren moe, maar zeer voldaan van deze heerlijke dag. De handgemaakte kerstster, die we voor alle bewoners hadden meegenomen, prijkt inmiddels op hun eigen voordeuren.

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis