OPEN DAG HOSPICE WISSEHAEGE 8 OKTOBER

OPEN DAG HOSPICE WISSEHAEGE 8 OKTOBER

16-09-2016

Open Dag Hospice Wissehaege op 8 oktober van 14.00 - 16.00 uur

Al tien jaar biedt het hospice in Wissehaege  zorg aan mensen voor wie genezing niet meer mogelijk is. Een zorgomgeving gericht op aandacht, comfort en geborgenheid.

Doodgaan is ver weg maar kan plotseling heel dichtbij zijn. We proberen er in het dagelijks leven met een boog omheen te lopen maar het is er soms ineens. Loop er niet omheen maar ga het aan en kom eens binnen!

Onderdeel van een groter geheel

Het hospice in Wissehaege is onderdeel van het Netwerk Palliatieve zorg waar hospices en palliatieve (verzachtende zorg) afdelingen zijn aangesloten. Het hospice heeft een palliatief geschoold team dat 7x 24 uur dichtbij is. De vaste medewerkers werken samen met de behandelaars en specialisten uit het verpleeghuis Wissehaege, waar het hospice organisatorisch een onderdeel van is.

Ons kleinschalige hospice beschikt over 6 appartementen rustig gelegen in de groene omgeving van de Genneper parken in Eindhoven. U kunt gebruik maken van de ruime faciliteiten op Wissehaege, zoals een restaurant, winkeltje, stilteruimte.

Programma tijdens de Open Dag

Tijdens de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg bent u van harte welkom op Hospice Wissehaege. De koffie staat klaar en voor de kinderen iets lekkers en wat speelgoed. In het kraampje in de hal kunt u veel informatie vinden en als u de aanwijsborden volgt naar de 1ste etage staan de medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wij zetten de deuren open. Loopt U binnen? Vooraf al meer informatie?

Kijk eens op www.vitalisgroep.nl of neem contact op met de zorgadviseurs van het klantencentrum via info@vitalis-intensievezorg.nl tel. 040 - 220 22 02

 

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis