BEWONERS VONDERHOF GAAN 24 UUR WANDELEN VOOR NIEUWE PERSONENBUS!

BEWONERS VONDERHOF GAAN 24 UUR WANDELEN VOOR NIEUWE PERSONENBUS!

16-08-2016

Gewoon even de auto pakken is voor ons zo normaal. De bewoners van Vitalis Vonderhof missen hun oude personenbus! Samen met hun kinderen, kennissen, vrijwilligers gaan zij 24 uur lang wandelen om zo samen een bedrag bijeen te lopen om een nieuwe personenbus te kunnen aanschaffen. Zo hopen zij dat de bewoners van Vonderhof straks ook weer even op stap of ‘op avontuur’ kunnen. Bijvoorbeeld naar de lichtjesroute in Eindhoven of zomaar even weg met een picknickmand.

De sponsorloop start op zaterdag 10 september om 14.00. Er wordt 24 uur gewandeld, langs alle bekende plekken in Eindhoven. Bewoners en begeleiders worden elke 2 uur gewisseld. Op zondag 11 september om 14.00 uur worden de wandelaars feestelijk onthaald op Vonderhof aan de Bernhardplaats 1 in Eindhoven.

Wilt u de bewoners steunen met uw (financiële) bijdrage? U kunt een bedrag per wandeling sponsoren, u kunt via uw bedrijf sponsoren en misschien u op een andere manier meehelpen om deze nacht mogelijk te maken. Neemt u vooral even telefonisch contact op met Richard, Annemarie of Tanja van Vitalis Vonderhof via 040-2591491.

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis