BRILJANTEN PAAR KAN SAMEN BLIJVEN WONEN IN VONDERHOF

BRILJANTEN PAAR KAN SAMEN BLIJVEN WONEN IN VONDERHOF

16-04-2016

EINDHOVEN - Na een lang huwelijk gescheiden worden in een verzorgingstehuis is iets waar veel ouderen voor vrezen. Lenie en Rienk van der Wal uit Eindhoven hoeven zich echter geen zorgen meer te maken. Niet alleen zijn ze gesetteld in hun nieuwe stulpje, ook vierden ze hun 65-jarige huwelijksverjaardag.

Personeelsleden van Vitalis Vonderhof gunden het echtpaar zelfs zo erg hun eigen plek dat zij een ruimte opofferden voor de twee. Na enkele jaren in een eigenhandig omgebouwde eigen slaapkamer te hebben geslapen, hebben ze nu een ruimte waar ze alles samen kunnen doen. Zoals ze dat al die 65 jaar hebben gedaan.

Geen 1-aprilgrap
Vitalismanager Birgit Kersten maakte de ruimte graag vrij voor het briljanten stel. "We kenden het verhaal van het echtpaar en wilden iets speciaals doen. Met het 65-jarige jubileum konden we ze geen beter cadeau geven", weet manager Birgit Kersten van Vitalis Vonderhof. Het echtpaar dacht eerst zelfs dat het om een 1-aprilgrap ging. Ze durfden niet te geloven dat hun wens voor een eigen ruimte in vervulling ging. Voor de familie is dit ook een verademing. "Het lijkt wel alsof ik weer thuis kom", aldus dochter Christine.

Cadeau
Maar er is een ding dat zelfs een nieuw appartement en het jubileum overtreft. Het allergrootste cadeau is Saar, de pasgeboren achterkleindochter van Lenie en Rienk, dochter van hun kleindochter Loes. Zichtbaar ontroerd nam de trotse overgrootvader Saar in zijn armen. Daarna hield ook Lenie het meisje vast. "Nu zit ze bij oma-oma op schoot." Deze dag kon niet specialer zijn.

Uit het ED 13 april 2016  

Terug naar nieuwsoverzicht Vitalis